A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Лохвицької міської ради

Капітальний ремонт будівлі Лохвицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2(термомодернізація фасаду з переобладнанням вхідних груп, влаштуваннямп

 

1. Найменування: Відділ освіти виконавчого комітету Лохвицької міської ради

2. Місце знаходження: Україна, 37200, Полтавська область, Миргородський район,м. Лохвиця, вул. Перемоги, 1

3. Код ЄДРПОУ: 41814742

4. Категорія предмета закупівлі: роботи

5. Назва предмету закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником: «Капітальний ремонт будівлі Лохвицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2(термомодернізація фасаду з переобладнанням вхідних груп, влаштуванням пандусу та відмостки; заміна покрівлі з утепленням; заміна зовнішніх мереж теплопостачання) по вул.Шкільна, 10 в м. Лохвиця Полтавської області.» Коригування. (45453000-7 Капітальний ремонт і реставрація)

6. Дата оголошення: 19 липня 2023 року

7. Процедура закупівлі: відкриті торги

8. Ідентифікатори в електронній системі публічних закупівель:

8.1. Ідентифікатор плану: UA-P-2023-07-19-003909-c

8.2. Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-07-19-011119-a

9. Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням. Зазначено в тендерній документації.

10. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Наказ Мінрегіону від 01.11.2021 № 281 (Настанова з визначення вартості проектних, науково-проектних, вишукувальних робіт та експертизи проектної документації на будівництво). При цьому, кошторисна вартість будівництва складається з будівельних робіт, вартості устаткування, що монтується чи не монтується, меблів, інвентарю та інших витрат. За результатом виконання та за результатом розгляду проектної документації, яка розроблена у відповідності до вихідних даних на проектування з дотриманням вимог до міцності надійності та довговічності об'єкта будівництва, його експлуатаційної безпеки та інженерного забезпечення, в тому числі щодо доступності осіб з обмеженими можливостями та інших маломобільних груп населення, санітарного та епідеміологічного благополуччя населення, екології, пожежної безпеки, техногенної безпеки, енергозбереження, охорони праці, кошторисної вартості затверджено (схвалена) в установленому порядку, в результаті чого було отримано позитивний експертний звіт №0976Є-06/23 від 27.06.2023р., виконаний ТОВ "ЄВРОЕКСПЕРТИЗА". Розробленим проектом которисної документації, за яким отримано позитивний експертний звіт, за об'єктом та з урахуванням його технічного стану, визначено зокрема обсяг робіт, кількість та якість матеріалів, які мають використовуватись при виконання робіт за об'єктом «Капітальний ремонт будівлі Лохвицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2(термомодернізація фасаду з переобладнанням вхідних груп, влаштуванням пандусу та відмостки; заміна покрівлі з утепленням; заміна зовнішніх мереж теплопостачання) по вул.Шкільна, 10 в м. Лохвиця Полтавської області.» Коригування.Виходячи із визначених у проектній документації технічних, якісних та інших характеристик предмета закупівлі замовником у тендерній документації визначено технічні вимоги до предмета закупівлі, які визначають суть робіт, які мають бути виконані за результатом проведеної процедури закупівлі.

11. Строк надання послуг/виконання робіт: до 31 грудня 2026 року

12. Очікувана вартість предмета закупівлі: 33903723,60 грн. (з ПДВ)

13. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Ціна формується на підставі вартості будівельних робіт, до складу якої включаються прямі, загально-виробничі та інші витрати на будівництво об’єкта, прибуток, кошти на покриття адміністративних витрат будівельних організацій, кошти на покриття ризиків у випадках, передбачених у пункті 4.40 Настанови з визначення вартості будівництва, затвердженої Наказом Міністерства розвитку громад та територій України від 01.11.2021 № 281, кошти на покриття додаткових витрат, пов’язаних з інфляційними процесами, кошти на сплату податків, зборів, обов’язкових платежів.

14. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: Розмір бюджетного призначення визначений з урахуванням вимог наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 "Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі" та відповідно до Програми «Підвищення енергоефективності в установах освіти в Лохвицькій ТГ на 2023-2025 роки»,, затвердженої рішенням 36 сесії 8 скликання №22 від 09.02.2023 року Лохвицької міської ради за рахунок коштів місцевого бюджету Лохвицької територіальної громади, на пудставі зведеного - кошторисного розрахунку по об'єкту будівництва за предметом «Капітальний ремонт будівлі Лохвицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2(термомодернізація фасаду з переобладнанням вхідних груп, влаштуванням пандусу та відмостки; заміна покрівлі з утепленням; заміна зовнішніх мереж теплопостачання) по вул.Шкільна, 10 в м. Лохвиця Полтавської області.» Коригування.

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень